Stertocht 2008
 [ Start ] [ Nieuws en informatie ] [ Evenementen ] [ Leisurekrant ] [ Foto's ] [Discussieforum] [Facebook] [Navigatieoverzicht]

 

Omhoog

Uitnodiging Stertocht 2008      

Het schiet alweer op, bijna is het  zover de stertocht 2008 staat  voor de deur.

Het is dit jaar uitzonderlijk, op 1 mei is het al Hemelvaartsdag, de dag dat alle Leisure's in de loop van de middag  verzamelen in Durgerdam, om op vrijdag de traditionele wedstrijd naar Hoorn te zeilen. 
Zorg dus dat je schip medio april al in topconditie verkeert, om nog de nodige trainingsuurtjes te kunnen maken en goed voorbereid aan de start te verschijnen van de ultieme krachtmeting. Zeg nou eens eerlijk, wat is er leuker voor een zeiler dan een wedstrijd met allemaal gelijkwaardige scheepjes.

Wij verwachten jullie dus op donderdag 1 mei in de loop van de middag in groten getale in de haven van Z.V. "Het Y" alwaar ik reeds een groot aantal ligplaatsen heb gereserveerd en waar om 20.00 uur het evenement zal worden geopend. De koffie is voor rekening van het bestuur. 
De start en finishlijn alsmede het wedstrijdreglement zullen zo uitgebreid als gewenst aan de orde komen Daarna is het tijd voor een biertje en aangenaam verpozen. Als we met heel veel  zijn valt er wellicht ook wel over weergaranties te onderhandelen. Ik maak mij er in ieder geval sterk voor. 

Vrijdag 2 mei: Om 09.00 uur is het zover: de tocht der tochten van de Leisureclub vangt aan. Degene die gisteravond een beetje hebben opgelet, weten precies wat er van hen wordt verwacht. Niets staat ons nog in de weg om er een succesvolle tocht van te maken. Na overleg met de havenmeester van de WSV Hoorn zijn hij en ik tot de slotsom gekomen dat de verenigingshaven wellicht te krap is voor de Leisureclub. Ik heb onze ligplaatsen dus maar besproken in de Grashaven, de havenmeester aldaar heeft mij beloofd dat hij de hele vloot gezellig bij elkaar een plaats kan bieden. Na het afmeren je wedstrijdformulier inleveren op de Flying Cloud.

Zaterdag 3 mei: Een ieder bepaalt zelf zijn programma voor deze dag. Als we maar in de namiddag met de gehele vloot bij de WSV de Zeevang te Edam geraken. Hier zal de uitslag van de wedstrijd bekend worden gemaakt waarna we ons te goed zullen doen aan een volledig verzorgde BBQ. De kosten zullen  worden omgeslagen, maar bedragen nooit meer dan max. zo'n euro of 15 pp ( kinderen onder 13 jaar half geld.) Heb je tijdens één van je  training-sessies een been gebroken, een gat in de romp, of de mast overboord gevaren... kom dan voor troost in ieder geval wél naar de BBQ te Edam. Dat geldt voor allen die om wat voor reden dan ook niet hebben mee gevaren. (Ook zeer geschikt voor een eventuele eerste kennismaking met de Leisureclub.)

Zondag 4 mei:Het evenement is weer ten einde. Ieder vertrekt weer naar zijn/haar thuishaven.

Aanmelden is beslist nodig voor dit evenement. Stuur zodra jullie iets weten even een mailtje, (W.uitdenbosch@chello.nl of tel:0299641749) ook als je niet meegaat of meld je aan via het aanmeldingsformulier, wij weten graag waar we aan toe zijn. Doe dat liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk een week van te voren.

Tot ziens bij de stertocht,
Willem en Cisca (Flying Cloud)

NB: Evenementen van de Leisureclub zijn alleen bedoeld voor leden en hun introducé's

 

Najaar 2010 ] Stertocht 2010 ] Programma Leisureweek 2010 ] Jaarvergadering 2010 ] Najaar 2009 ] Leisureweek 2009 ] Stertocht 2009 ] Jaarvergadering 2009 ] Najaar 2008 ] Leisureweek 2008 ] [ Stertocht 2008 ] Jaarvergadering 2008 ] Najaar 2007 ] Leisureweek 2007 ] Stertocht 2007 ] Voorjaar 2007 ] Jaarvergadering 2007 ] Najaar 2006 ] Leisureweek 2006 ] Stertocht 2006 ] Jaarvergadering 2006 ] [ Navigatieoverzicht ]

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Zend een e-mail aan de webbeheerder .
Laatst bijgewerkt: 09 juli 2016