Najaar 2010
 [ Start ] [ Nieuws en informatie ] [ Evenementen ] [ Leisurekrant ] [ Foto's ] [Discussieforum] [Facebook] [Navigatieoverzicht]

 

Omhoog

Fotoverslag Najaarsevenement  

NEMO en VOC schip Amsterdam

 

Nemo Bestand:BibliotheekOBA 2.jpg

Science center Nemo is voortgekomen uit het NINT - voor de iets ouderen onder ons - ,  de nadruk ligt op actief overal mee bezig gaan met alle aanwezige natuurkundige proefjes,  testjes, hersenkrakers  enz.  Hun motto is “Verboden AF te blijven”.  Heel erg geschikt voor alle nieuwsgierige Leisure leden en vooral de kinderen. 

VOC schip de Amsterdam voor NEMO

Beetje nat was het wel, maar desondanks was de opkomst bij het najaarsevenement behoorlijk. Vanaf het La Place restaurant op de 7e verdieping van het ultra nieuwe gebouw van de Openbare Bibliotheek hadden we een panoramisch uitzicht op de intocht van Sinterklaas, alsook op de Amsterdam en NEMO.

Het was plezierig weer zoveel oude vrienden te ontmoeten. Onze voorzitter was zelfs alleen voor het welkomstwoord uit Rijsbergen naar Amsterdam gekomen!

Hij had later die middag andere verplichtingen, vandaar.

Na de koffie gingen we eerst het VOC schip verkennen.

Wat is het verschil tussen de Amsterdam en een Leisure??? De Amsterdam heeft per definitie geen last van osmose en een Leisure bijna niet….

 

 

Het schip zelf heeft heel veel ruimtes, die regelmatig naast het museumbezoek ook voor recepties en partijen gebruikt worden.

 

 

Hans houdt (de) Amsterdam op koers.

 

 

 

Zo rustig als het aan boord van de Amsterdam was, zo druk was het in NEMO. Vooral voor kinderen is het een leuk museum.

 

 

Een kijkje in NEMO

 

 

 

 

Later op de middag hebben we in het cafetaria van het museum afscheid genomen van elkaar.

Het volgende evenement is de jaarvergadering. Data en plaats werden nog niet prijsgegeven.

Edward, SHE

 

 

[ Najaar 2010 ] Stertocht 2010 ] Programma Leisureweek 2010 ] Jaarvergadering 2010 ] Najaar 2009 ] Leisureweek 2009 ] Stertocht 2009 ] Jaarvergadering 2009 ] Najaar 2008 ] Leisureweek 2008 ] Stertocht 2008 ] Jaarvergadering 2008 ] Najaar 2007 ] Leisureweek 2007 ] Stertocht 2007 ] Voorjaar 2007 ] Jaarvergadering 2007 ] Najaar 2006 ] Leisureweek 2006 ] Stertocht 2006 ] Jaarvergadering 2006 ] [ Navigatieoverzicht ]

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Zend een e-mail aan de webbeheerder .
Laatst bijgewerkt: 09 juli 2016