Leisureweek 2006
 [ Start ] [ Nieuws en informatie ] [ Evenementen ] [ Leisurekrant ] [ Foto's ] [Discussieforum] [Facebook] [Navigatieoverzicht]

 

Omhoog

Leisureweek 2006

Het zit er weer op: de Leisureweek 2006. In Leisurekrant 2006-4 wordt uitgebreid verslag gedaan.

Daarop vooruitlopend plaatsen we alvast enkele foto's, ontvangen van onze voorzitter. De beschrijving van de tocht zoals deze in de uitnodiging werd aangekondigd laten we hieronder staan: om te zien wat degenen die niet meegingen gemist hebben, of juist om bij je eigen foto's nog even op te halen 'waar was dat ook alweer'?

 wpe6.jpg (157850 bytes) wpe8.jpg (25078 bytes) wpeA.jpg (59575 bytes) wpeC.jpg (135961 bytes) wpe4.jpg (485667 bytes) klik op de foto's voor een vergroting

Op zaterdag 22 juli a.s. is het weer zover! Dan gaan we met z’n allen op pad om in sportiviteit en vriendschap (minstens) een week te genieten van onze schepen en van elkaars gezelschap!
We nodigen dan ook ieder lid van onze vereniging bij deze uit om deel te nemen aan het belangrijkste evenement van onze vereniging: de Leisureweek.
Degenen die vorige jaren al zijn meegegaan kunnen het bevestigen: het is altijd weer verrassend, maar vooral ook heel gezellig. Behalve deze gezelligheid worden er vaak ervaringen uitgewisseld en worden diverse technische wetenswaardigheden uitgewisseld.

Het motto van deze week is: vrijheid en blijheid, maar ook een stuk solidariteit is wezenlijk onderdeel van het evenement.

 

Wat we in ieder geval hebben vastgelegd zijn de bestemmingen, die we iedere dag ’s morgens met elkaar bespreken op ons vaste palaver.

Net als vorig jaar, toen we de week begonnen met een zeer memorabele, grandioze barbecue, willen we dit ook nu weer aan het begin van de week laten plaatsvinden, zodat we al heel snel met elkaar kennis kunnen maken dan wel de contacten kunnen hernieuwen.

Nick en Willem hebben afgelopen week de route verkend en de volgende bestemmingen vastgelegd:

Zaterdag 22 juli: Start vanuit Dordrecht vanuit de Koninklijke Jachthaven. 

We maken daar (hernieuwd) kennis met elkaar en onder het genot van een drankje en een hapje zullen we weer proberen de eerste toon te zetten voor de komende week.

Zondag 23 juli: ’s morgens varen we, al dan niet met elkaar, naar onze volgende bestemming: Oude Tonge

Het wordt een flinke ruk deze eerste dag en op deze tocht nemen we de eerste sluis.
In Oude Tonge liggen we in de gezellige havenkom en zullen we hier ’s avonds hopelijk door middel van de reeds aangekondigde barbecue de goede toon gaan voortzetten voor de rest van de week.

Maandag 24 juli: Wederom een redelijke tocht met het passeren van de tweede sluis naar onze volgen de bestemming: de haven van Kats.

Een gezellig haventje met een leuk restaurantje.

Dinsdag 25 en woensdag 26 juli: We varen naar Bergen op Zoom

de historische, maar vooral ook bourgondische, meest westelijke stad van Noord Brabant. Bergen op Zoom is rijk aan historische panden. Vanuit de jachthaven loop je in ca. 20 minuten naar het centrum waar je leuk kunt winkelen, maar ook gezellig kunt stappen. Je vindt er sfeervolle restaurants en gezellige cafés. Omdat het er zo gezellig is, hebben we gemeend om hier twee dagen voor uit te trekken.

Donderdag 27 juli: We nemen weer afscheid van Bergen op Zoom, varen over een unieke Oosterschelde naar het oer-Zeeuwse Yerseke

waar je je de mosselen en oesters goed kunt laten smaken. Natuurlijk kun je ook een gewoon patatje pakken of je eigen potje koken. Alles onder het motto: vrijheid, blijheid.

Vrijdag 28 juli: Na een hopelijk zeer aangename Leisureweek leggen voor de laatste keer gemeenschappelijk aan. Deze keer is dat net onder de Zeelandbrug door in de monumentenstad
Zierikzee

Hier is de mogelijkheid om te genieten van de rijke historie van dit stadje of om gewoon te zitten op een gezellig terrasje langs de jachthaven.
Deze avond willen we de week gezamenlijk afsluiten en misschien nemen we dan al afscheid van de eerste thuisgangers. Maar in ieder geval zullen we de meesten van hieruit zaterdagmorgen uitzwaaien met het bekende – ieder jaar zich weer herhalende - gevoel van weemoed, maar zeker met het gevoel weer een heerlijke Leisureweek te hebben gehad.

De kosten van bovenstaand beperken zich tot de diverse verschuldigde havengelden, er zijn geen inschrijfgelden oid. verschuldigd.
Als u een instrument speelt: breng het mee. In vorige edities was muziek ook een prima gang- en sfeermaker! Verder vragen we uw goede humeur mee te brengen en wij doen een schietgebed voor goed weer. Meer hebben we niet te bieden……

AANMELDEN
Graag zo spoedig mogelijk uw inschrijving aan WillemvR (mailto:penningmeester@leisureclubholland.nl) of via het aanmeldingsformulier zodat we zo snel mogelijk inzicht hebben ten aanzien van het aantal deelnemers.

Hopelijk heeft bovenstaand programma je zo enthousiast gemaakt dat jullie je in grote getale
zullen melden. Laat je niet weerhouden als je nog nooit heb deelgenomen: met name nieuwe
gezichten willen we heel graag verwelkomen!
In geval van te veel inschrijvingen zullen we de provincie Zeeland aanschrijven om extra
havenruimte te laten baggeren.

Graag tot ziens, Nick en Willem.

NB: Evenementen van de Leisureclub zijn alleen bedoeld voor leden en hun introducé's

 

Najaar 2010 ] Stertocht 2010 ] Programma Leisureweek 2010 ] Jaarvergadering 2010 ] Najaar 2009 ] Leisureweek 2009 ] Stertocht 2009 ] Jaarvergadering 2009 ] Najaar 2008 ] Leisureweek 2008 ] Stertocht 2008 ] Jaarvergadering 2008 ] Najaar 2007 ] Leisureweek 2007 ] Stertocht 2007 ] Voorjaar 2007 ] Jaarvergadering 2007 ] Najaar 2006 ] [ Leisureweek 2006 ] Stertocht 2006 ] Jaarvergadering 2006 ] [ Navigatieoverzicht ]

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Zend een e-mail aan de webbeheerder .
Laatst bijgewerkt: 09 juli 2016